Завдяки даному режиму в даній країні можливо знаходитися від трьох місяців до півроку. Якщо ваше перебування довше, то вам знадобиться віза. Варто враховувати, що безвіз не дозволяє працювати, підходить тільки для туристичного знаходження, їм можуть користуватися тільки ті, які відкрили біометричний паспорт. Ви шукаєте роботу в Польщі, тоді звертайтеся до нас. Ми знайдемо необхідну вакансію, допоможемо оформити усі документі, відповідаємо на поставленні запитання.

Працевлаштування без робочої візи

Польський уряд затвердив, що люди, які в’їхали до країни не маючи візи, мають право на офіційну працю, але за декілька умов. Робота в Польщі для українців може бути повністю легальною. Термін лишається незмінним (від 90 до 180 днів). Дотримання деяких правил дозволяє залишитися на більш тривалий термін. Для цього необхідно подати пакет документів у ВВСІ під закінчення терміну офіційного життя в країні.

робота в польщі

Дані зміни для мігрантів дуже корисні, але варто пам’ятати, що обираючи такий шлях, необхідно повністю самостійно зібрати та зареєструвати документацію, спілкуватися зі службовцями на їх рідній мові.

Недоліки безвізового режиму

Кожна людина має право працевлаштуватися в Польщі, при виборі даного шляху, будьте напоготові, адже можуть чекати безліч різноманітних проблем. Наприклад:

  • Депортація – повна заборона на в’їзд в країну, труднощі з отриманням візи, оплата штрафу, все це чекатиме, якщо контролюючі органи виявляють, що людина працює нелегально.

  • Відсутність правового захисту – все залежить від роботодавця: він вирішує скільки вам платити, може відмовити у вихідних, звільнити у будь-який час. Також відсутнє соціальне страхування, при отриманні травми або захворюванні, медична допомога буде платною.

  • Низька зарплата – суттєво менша, ніж в офіційних робітників. Зазвичай, нелегалів приймають маленькі компанії, які не можуть багато платити, також вони не забезпечують достойним житлом. Якщо присутній ризик проблем з законом, роботодавець вас одразу же депортує.

Ми пропонуємо різні вакансії в Польщі, причому усі вони офіційні. Гарантуємо отримання бажаної професії, співпрацю з надійним роботодавцем, який забезпечить високою зарплатнею, житлом та робочим одягом. Ви точно не зіткнетеся з шахраями, які хочуть на вас нажитися. Ми пропонуємо якісне обслуговування, безкоштовні консультації, завжди на зв’язку, підтримуємо під час форс-мажорних обставин. Ціна за послуги вказана демократична, оплата тільки після підписання договору.

Источник: https://wework.in.ua/