Ржищівський будівельний коледж дає можливість безкоштовно придбати професію економіста, або техніка-будівельника. Навчальний заклад приймає учнів, які закінчили дев’ять або одинадцять класів. Щоб більш докладніше ознайомитися з правилами вступу та отримати перелік необхідних документів, рекомендується заповнити онлайн-анкету для випускника. Також можливо подивитися на навчальний заклад в фотогалереї, яка розміщена на офіційному сайті будівельного коледжу.

Якісна бібліотека та курси водіїв

Пріоритетом коледжу є професійний та фаховий педагогічний колектив, а також якісне та гарантоване забезпечення студентів необхідним методичним обладнанням. Також в учбовому закладі є фахова бібліотека, яка наповнена необхідним книжковим фондом та допомагає засвоїти профільну освіту в будь-якій галузі. Коледж співпрацює з відомими вищими навчальними закладами та дає можливість продовжувати навчання по вибраній професії. Також в закладі можливо получити права водія – на базі будівельного коледжу засновані спеціальні профільні курси, які готують водіїв класу «В». Треба зазначити, що курси платні, але доступні та проходять в невеликий період часу.

Обладнання и забезпечення житлом

Вступники до коледжу повинні знати, що вони мають можливість навчатися, як на денному відділенні, так и на заочному. Вступ проводиться по внутрішніх екзаменах чи по сертифікату ЗНО. Це буде визначати сам абітурієнт, за своїм бажанням. Всі студенти отримають можливість жити в гуртожитку, якщо є така необхідність, а також мають можливість отримати стипендію в розмірі одної тисячі гривень. Навчальний заклад обладнаний всіма необхідними приміщеннями. Це комфортна їдальня та спортивні майданчики разом з тренажерним залом.

Як поступити на бюджетне відділення

Треба доповнити, що вступники після дев’ятого та одинадцятого класу гарантовано будуть навчатися безкоштовно, за рахунок держави. На всі спеціальності є бюджетні місця. Можливо вибирати будь – яку професію чи напрямок. Достатньо зареєструвати свій електронний кабінет, завантажити туди індивідуальний пакет документів та відслідковувати етапи проходження вступних іспитів.