Bag in Box - це сенсаційна система, яка забезпечує довший термін придатності рідин всередині. Рішення та можливості, пропоновані мішком у коробці, доступні та широко використовуються на ринку. Асортимент продукції використовується виробниками рідкого та напіврідкого вмісту. Ознайомтесь з повною пропозицією АО «Технологія», і ціна, безумовно, стане приємним сюрпризом. Упаковка для напоїв, створена по цій теххнології, відрізняється міцністю, високою якістю та екологічністю.

Bag in Box постачається виробникам фруктових соків, води, молочних та алкогольних продуктів, а також мішок у коробкових пакетах обирають виробники мастильних матеріалів, промислових масел та сільськогосподарських хімікатів. Тому слід визнати, що Bag in Box можна використовувати майже в будь-якій галузі. Своєю популярністю він зобов'язаний високою технологією виготовлення, завдяки якій використання бар'єрної плівки мінімізує доступ газів до внутрішньої сторони мішка в коробці.

Це, безумовно, збільшує термін свіжості та придатності до вживання продуктів, що містяться в упаковці. Додатковою перевагою є низька ціна при виробництві. Сумка в коробці, як проекологічний продукт, виготовлена з матеріалів, що не містять токсичних трансмутаційних елементів, виготовлена з великими можливостями економії при її виробництві та утилізації.

АО «Технологія» - виробник мішків в упаковці

Це компанія, яка, як випливає з назви, на перший план ставить прогресивні технологічні, а також екологічні рішення. З цієї причини бренд забезпечує покупців різними видами пакетиків для соків, мішків для вина з клапаном. Bag in Box, безумовно, більше, ніж просто класична упаковка напоїв. Це свого роду аксесуар, створений з урахуванням природи. Мішок в коробці міцний і стійкий до пошкоджень. Тому він чудово працює в буквально будь-якій ситуації, як вдома, на роботі чи в школі, так і в поїздці.

Найважливішим, однак, є той факт, що сумка в коробці має багато застосувань. Природно, Bag in Box можна легко наповнювати багато разів, не погіршуючи її якості, використовуючи спеціальний кран.