У кожного з нас життя переповнено важливими та цікавими подіями, які хочеться надовго запам'ятати, а ще краще, зберегти для історії своєї сім'ї. Відеооператор Київ допоможе втілити ваш задум і красиво відобразити будь- який важливий захід, використовуючи креативний підхід і сучасну техніку. Жителям Києва, а також гостям української столиці пропонуються такі сервісні послуги, як художня або репортажна відеозйомка та зйомка з повітря. Різноманітність і призначення видів зйомок Кожен вид зйомок має свої індивідуальні особливості, переваги та напрямки. Для зйомки музичного кліпу або проморолика рекомендується замовляти художній вид зйомки.

Для відеозвіту або новинного сюжету підходить репортажний вид відеозйомок, а для отримання унікальних кадрів міста або житлового мікрорайону краще всього замовити зйомку з повітря. Київська відеостудія Davideo відрізняється роботою професійних операторів, які гарантують якісну зйомку будь-якої складності та об'єму. Вони втілять саму оригінальну ідею, так як завжди націлені на максимально позитивний результат. Каталог сервісних послуг У великому каталозі послуг студії «Davideo» пропонується професійна фото та відеозйомка, усунення дефектів зображення, накладення титрів та графіки, а також якісний відеомонтаж, проведення кольорокорекції і звуковий инжиринг роликів. В центрі завжди можна замовити відеозйомку таких заходів, як конференції та зльоту, презентації, корпоратива, урочистої та ювілейної події. З допомогою спеціальних відеозйомок можна істотно простимулювати кількість продажів і створити інтернет-шоу у форматі оригінального інтерв'ю.

Професіоналізм співробітників студії Відеооператори центру «Davideo» будь-який обсяг роботи виконують відповідально і гарантовано. Їх портфоліо оцінюються по таким критеріям, як якісна колірна передача зображення, стабілізація зйомки і її фокусування, а також правильна компановка кадрів. Тут можна замовити оператора, як для багатогодинної зйомки, так і для короткого відеоролика. Головне, правильно визначити мету відеороботи та уточнити тимчасові рамки для фахівця.