При майже однаковій ціні металоконструкцій та залізобетонних конструкцій, будівництво торговельних центрів або складських споруд значно ефективніше при використанні металевих рішень. Важливо врахувати, що сталь гарно працює на розрив, тому сталеві рішення дають можливість робити ферми великої довжини і тим самим створювати торговельні зали чи логістичні центри з великими безколонними просторами.

Компанія Термобуд Стандарт побудувала десятки комерційних об’єктів, використовуючи зварні металоконструкцій. Отже, чим металоконструкції від Термобуд такі привабливі для українських девелоперів? По-перше це приваблива вартість будівництва, що обумовлена українським виробництвом та оптимізацією конструктивних схем. Ще однією незаперечною перевагою будівельних рішень від Термобуд є їх надійність та довговічність. Адже металеві конструкції проходять антикорозійну обробку та ретельно перевіряться на наявність будь-якого браку.

В умовах фінансової кризи та нестабільної ситуації більшість забудовників та замовників будівництва шукають способи оптимізації ціни при неухильному дотриманні всіх норм та високих показників якості. Саме тому український виробник надійних металоконструкцій пропонує кращі варіанти для клієнтів, що мають високі критерії.

Фахівці компанії мають багатий досвід з проектування, виготовлення та монтажу металоконструкцій будь-якої складності, тому металоконструкції від ТБС дозволяють значно скоротити термін будівництва об'єктів комерційної нерухомості, таких як овочесховища, торговельно-розважальні комплекси, склади, виробничі будівлі, тощо. Якісний каркас з металоконструкції дозволяє отримати безопорний проліт до 100 м.

?