Головна мета діяльності компанії "ЕНЕРДЖИ ЛАЙН" є задоволення потреб клієнтів в електричній енергії. Дана фірма впроваджує сучасні технології та новітнє обладнання на підприємствах. До основних напрямків діяльності ЕНЕРДЖИ ЛАЙН можна віднести постачання електроенергії юридичним особам.

До переваг співпраці з даною організацією можна віднести наступне:

  • тарифи обговорюються в індивідуальному порядку,
  • умови оплати визначаються в ході укладення контракту,
  • клієнтів не обмежують в обсягах споживання даного виду ресурсів,
  • надається можливість змінити обсяг електроенергії.

Варто відзначити, що у тих випадках, коли компанія-клієнт використовує більше або менше ресурсів, то постачальник не нараховує штрафи. Фахівці ЕНЕРДЖИ ЛАЙН допоможуть своїм споживачам здати звітність, а також підготують необхідні документи для обленерго.

Як здійснюється поставка електроенергії?

Нова модель енергетичного ринку дозволяє юридичним особам самостійно вибирати енергопровайдера. Однак варто пам'ятати, що крім укладення договору з компанією постачальником, Вам необхідно підписати контракт з обленерго. Постачання електричної енергії здійснюється по мережах останньої організації. Оплату за транспортування коштів можна внести або через постачальника, або безпосередньо в обленерго.

В даний час багато промислових підприємств зацікавлені у співпраці з надійним енергопровайдером. Річ у тому, що такий підхід не тільки дозволяє заощадити бюджет, але й у разі необхідності відстрочити термін погашення боргу.

Постачання електричної енергії на вигідних умовах

До послуг ЕНЕРДЖИ ЛАЙН звертаються не тільки великі підприємства, а й підприємці малого бізнесу. Звичайно, якщо компанія невелика, то економія буде не настільки помітна. Фірма постачає своїм клієнтам необхідні обсяги електричної енергії на взаємовигідних умовах. Після реєстрації споживача, він отримує доступ до “Особистого кабінету”. Надалі він зможе регулювати дані про постачання енергії через даний інструмент. Якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію про тарифи та діяльності компанії, поставити додаткові питання фахівцям, то зв'яжіться з менеджером постачальника. Всі нюанси можна обговорити під час підписання договору.