Освітлення є одним з основних напрямків, що має важливе значення при обладнанні приміщень та різних об'єктів. Використовуючи лінійні світильники, можна не тільки організувати необхідний ступінь освітлення, але й використовувати їх, як оригінальний декор. Подібні пристрої відрізняються простотою експлуатації, максимальною ефективністю та презентабельним зовнішнім виглядом.

Особливості та пріоритети лінійних освітлювальних приладів

Лінійні світильники є універсальним обладнанням, яке можна поєднувати з будь-яким стилем та інтер'єром. Їх головною особливістю є мінімалізм та простота. Виробники постачають такі пристрої з усією необхідною комплектацією, куди входять необхідні заглушки, деталі кріплення та інші необхідні атрибути. Крім того, у великому каталозі можна підібрати світильники необхідної довжини, враховуючи габарити вашого приміщення та індивідуальні уподобання.

Як вибирати тип світильника

При виборі освітлювальних приладів необхідно враховувати тип монтажу, який буває вбудований, накладний або підвісний. Кожен вид виробу має свої особливості та індивідуальні характеристики. Одним із найпростіших є світильник накладного типу, який кріпиться на поверхню будь-якого типу. Естетично виглядає вбудований світильник, коли всі елементи монтажу заховані всередині стіни. Щоб досягти унікальних дизайнерських ефектів і втілити креативні задуми, рекомендується використовувати підвісні лінійні світильники, для монтажу яких використовуються спеціальні троси з металу або ланцюги, довжину яких можна змінювати за потребою.

Різноманітність асортименту та сертифікація

Перевагою інтернет-магазину Unilem є доступна цінова політика, широкий асортимент електричної продукції, висока якість товару та обов'язкова сертифікація. У каталозі магазину пропонується великий асортимент світильників, люстр та ламп, ліхтариків, прожекторів, подовжувачів, а також пристроїв керування та настільних ламп. На весь товар надається обов'язкова гарантія, а також пропонуються вигідні знижки для постійних покупців.