Можливо, вам доводилось раніше чути такий термін, однак не кожен знає, що ж це таке. Мається на увазі цілий комплекс деяких заходів, що допомагають зрозуміти, яким чином використовуються енергетичні ресурси в будівлі, наприклад.

Ця послуга дуже популярна. Якщо вона вас зацікавила, радимо перейти на сайт https://www.adamson.ua/ та замовити її. У такому разі усю необхідну роботу виконають експерти, що мають немалий досвід. Вони підкажуть, в яких саме місцях відбувається втрата тепла. Також вдається знайти усі місця с неефективнім використанням енергії.

Енергоаудит – це комплексна процедура, до якої входить:

  • аналіз вентиляційної системи
  • перевірка опалювальних приладів
  • виявлення наявності чадного газу

Також спеціалісти, які мають чималий досвід, зможуть оцінити повітрообмін, визначити рівень вологості. Відбувається моніторинг теплових втрат. Інколи тепло «зникає» через двері, в інших випадках – через вікна чи стіни. Та й про систему трубопроводів забувати ми не будемо. Окрім цього виконується ще цілий комплекс досліджень. Тут вже все залежить від специфіки конкретної будівлі.

Ця робота виконується не просто так, у кінці клієнт отримує деталізований звіт. Саме там можна прочитати вичерпні рекомендації.

Що іще можна прочитати у такому звіті? Коли «польові» дослідження завершені, спеціалісти, які мають чималий досвід, займаються програмним моделюванням приміщення. Не будемо забувати й про теплотехнічні розрахунки. У будь-якому звіті зазначені такі місця, де теплові витрати є найбільшими. Без проблем можна дізнатися й про складові споживання енергії.

Усі клієнти, які звернуться до спеціалістів із проханням провести енергоаудит, дізнаються про теплопередачі будь-яких поверхонь. Також експертами із чималим досвідом виконується аналіз систем теплопостачання. Вони підкажуть усім, чи ефективно працюють опалювальні пристрої. Вам вдасться дізнатися, у якому стані знаходяться різні з’єднання, гнучкі шланги чи газопроводи. Обов’язково виконується оцінка мікроклімату. Дуже важливо, щоб усе у приміщенні відповідало нормам життєдіяльності.