Учні Гімназії № 25 разом із батьками та педагогами провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Робіть добрі справи». Діти продавали власноруч виготовлені вишивки нитками та бісером, вироби з бісеру, прикраси для волосся, глиняні вироби, поробки з різних матеріалів та величезну кількість смаколиків.

На ярмарок завітав перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, який також долучився до збору коштів на потреби ЗСУ, придбавши картину та різні вироби.

Пишаюся нашими школярами! Діти так старанно готувалися, приготували безліч гарних патріотичних виробів, хочуть зібрати якомога більше коштів для наших захисників. Упевнений, ми маємо надійне підростаюче покоління. Дякую вчителям та батькам за виховання дітей. Україна обов'язково здобуде перемогу!, - зауважив Валері Пархоменко.
Під час заходу зібрано 43470 грн, які було передано волонтеру Віктору Гричку.

Незважаючи на дистанційний формат навчання, у закладі активно впроваджуються інноваційні освітні технології.

Наприкінці березня Гімназія стала володарем гранту SUPER POWRED 2023 від ГО “Міжнародна організація“ “Інноваційні освітні технології”. Заклад отримав 1 набір сезону 2022-2023 SUPERPOWERED FIRST LEGO League Challenge, 5 наборів робототехніки SPIKE Prime, 5 наборів SPIKE Expansion set, і учні 4-6 класів разом з потужною командою вчителів-тренерів розпочали підготовку до Всеукраїнських змагань First Lego Ligue, які відбудуться 27 травня.

У закладі впроваджується STEM-освіта. Протягом 24-28 квітня був проведений STEM-тиждень, під час якого учнів залучили до онлайнових STEM-подій та заходів на базі закладу та Міжшкільного ресурсного центру.

Учні та педагоги гімназії розпочали співпрацю з школами інших країн. Підписаний договір з соціально-культурною Асоціацією “Україна - Країна Басків”, яка реалізує проєкт “Баскські школи з українськими школами”.

У рамках проєкту учні шкіл Zumaiena та Uzturpe ikastola влаштовували благодійні акції по збору коштів для облаштування укриття Гімназії. Надалі планується співпраця між цими закладами, їхніми учнями та учнями Гімназії № 25.