Жителі прилеглих сіл на автодорозі Київ–Харків, поблизу Супрунівки, безкоштовно готують страви для наших військових. Неподалік від села відкрили придорожній пункт. Там бійці, які їдуть повз, можуть зупинитися і пообідати.

Люди згуртувалися й почали допомагати з другого дня повномасштабного російського вторгнення.
«Коли почалася війна, ми, проїжджаючи трасою, часто зустрічали військових, які ремонтували свої автомобілі. Почали допомагати їм з ремонтом. А згодом зорганізувалися з місцевими волонтерками й відкрили пункт харчування», – розповів волонтер Дмитро Фісун.
Їжу готують жінки з прилеглих сіл. Найбільше попитом користуються гарячі страви.
«Спочатку пекли пиріжки для наших хлопців на блокпост, потім – для госпіталю. Коли Дмитро сказав, що треба допомога – відразу відгукнулися, – розповіла волонтерка Інна Пащенко. – Переважно готуємо борщ, який найбільше замовляють бійці. Також картоплю, плов. Серед солодощів – тертий пиріг».
Заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максим Калінін зауважив, що подібні ініціативи варто підтримувати на всіх рівнях.
«Кожен тримає свій фронт. Допомагаючи нашим захисникам, ми щодня наближаємо перемогу, – зауважив Максим Калінін. – Олександр і Дмитро волонтерять із перших днів війни. Роблять добру справу і продовжують допомагати бійцям».
Максим Калінін поспілкувався з волонтерами щодо подальшої допомоги військовим.