До Миргородського райвідділу поліції Полтавщини 26 квітня, близько 8:00, надійшла інформація від чоловіка про виявлення тіла своєї матері у приватному будинку в селі Кибинці, Миргородської тергромади. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського районного відділу поліції, зазначив: 

«Отримавши інформацію про виявлене тіло жінки, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час проведення  оперативно-розшукових та слідчих дій нами попередньо встановлено, що 25 квітня, близько 17-ї години, у будинку між чоловіком, 1968 року народження, та жінкою, 1969 року народження, виник конфлікт. Під час сварки 55-річний фігурант спричинив тілесні ушкодження 54-річній жінці, від яких остання померла на місці. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та мотиви злочину з’ясовує слідство.

У разі визнання вини судом фігуранту загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.