Полтавського районного управління поліції 2 листопада близько 9-ї години звернувся водій вантажного автомобіля. Він зазначив, що під час руху не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок – автомобіль застряг і виїхати не може. Поліція прибула на місце події та допомогла водієві витягти ваговоз із «пастки».

Отримавши повідомлення від водія, на місце події негайно прибули працівники групи реагування патрульної поліції територіального підрозділу та поліцейський офіцер Великорублівської громади, які допомогли чоловікові вирішити проблему.

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (с-ще Котельва), розповів: 

«На місці події наші поліцейські з’ясували, що 53-річний житель Харківщини, під час руху в складних погодних умовах, не впорався з керуванням автомобіля та з’їхав у кювет. Наші офіцери допомогли водієві розчистити виїзд для його вантажівки та залучили водіїв інших вантажних автомобілів, які допомогли витягти ваговоз із кювету. Водій подякував за допомогу та пообіцяв бути уважнішим».

Поліція Полтавщини вдячна небайдужим громадянам, які доєдналися до справи й своїми вантажними автомобілями допомогли витягти ваговоз та причеп із кювету.