4 жовтня відбулася позачергова сорокова сесія Полтавської міської ради. Депутати розглянули вісім проєктів рішень.

Під час засідання затвердили місцеву цільову програму "Полтавський спротив" (21 млн 818,9 тис. грн) та місцеву комплексну цільову програму "Боротьба зі злочинністю та профілактика правопорушень на 2023 рік" у новій редакції (4 млн грн).

Також депутати внесли зміни та доповнення до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Полтавської міської громади на 2022 - 2024 роки. Зміни стосуються збільшення фінансування на підвезення школярів з Макухівки до навчального закладу в сумі 516 263 грн. Сума включена у пропозиції щодо перерозподілу коштів в галузі на чергове засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради. А також забезпечення періодичного проходження психіатричного огляду працівників закладів та установ освіти державної та комунальної форм власності Полтавської міської територіальної громади працівників логопедичних пунктів Департаменту освіти Полтавської міської ради.

Окрім цього, депутати внесли зміни до показників бюджету Полтавської громади на 2023 рік. 

Погодили на сесії й передачу майна. А саме: на потреби військових передадуть легковий автомобіль. Між комунальними підприємствами розподілили 14 нових тракторів. Таким чином, 11 тракторів передадуть на баланс КАТП-1628. Ще два отримає КП "Декоративні культури" та один - "СК ПРО".

Серед іншого, депутати погодили внесення змін до Програми розвитку ЖКГ та благоустрою Полтавської громади на 2023 рік. 

Підтримали під час засідання й надання дозволу на розроблення документації з землеустрою на земельну ділянку по вул.Полюсна, 10.