З метою підготовки до осінньо-зимового періоду та кращого інформування мешканців області щодо питань електропостачання, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вирішило провести тренування щодо застосування графіків погодинного відключення електроенергії з умовно-реальними діями персоналу. Воно відбудеться 14 вересня. 

У рамках тренування, запрацюють додаткові контактні телефони в об’єднаних філіях та дільницях Товариства, за якими споживачі зможуть отримати консультацію та роз’яснення від фахівців щодо застосування графіку погодинних відключень. Перелік телефонів за посиланням.

"Оголошення, яке буде опубліковане ввечері 13 вересня, міститиме як  фактичну інформацію про ліміти споживання електричної потужності на 14 вересня 2023 р., так і повідомлення про застосування графіку погодинного відключення електроенергії у рамках дня тренування з посиланням на сам графік.  Повідомлення про застосування графіків погодинного відключення, які будуть публікуватися 13-14 вересня на сайті та офіційних сторінках у соцмережах, будуть умовно-тренувального характеру, тобто без фактичного відключення. Зверніть увагу, що в цей час можуть виникнути аварійні та планові відключення", - зазначили в АТ "Полтаваобленерго".

Роз’яснення щодо застосування графіку погодинних відключень, можна отримати за телефонами Кол-центру (0532) 510-910, 050 305-99-10, 097-20-20-207, 093-17-02-533, 0800-305-035 та додатковими контактними телефонами.

Перевірити інформацію про усі види відключень електроенергії (аварійні, планові, графік погодинних відключень) можна:

- на сайті Товариства у пункті меню Відключення/Інформація про перерви в електропостачанні споживачів обравши відповідну об’єднану філію чи дільницю АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та за адресою чи особовим рахунком у пункті Пошук відключення за адресою та особовим рахунком;
- в Особистому кабінеті споживача;  
- в чат-батах месенджерів Телеграм та Viber (після проходження реєстрації).