Поліцейські діяли швидко: розбили вікно будинку, що палав, та витягнули  жінку на вулицю. На щастя, господиня не постраждала. Про це повідомив начальник відділення № 2 Кременчуцького райуправління поліції Владислав Шаптала.

Керівник поліцейського підрозділу розповів: 

«4 грудня, близько 18:30, група реагування відділення поліції № 2 отримала інформацію про пожежу в приватному домогосподарстві в селі Нова Знамʼянка. Поліцейські Микола Чорноіваненко та Олексій Кашперський, які виконували службове завдання неподалік населеного пункту, оперативно прибули за адресою. Вони поспішали, оскільки була інформація, що в помешканні є жінка».

Група реагування прибула на місце практично одночасно з розрахунком місцевої пожежної охорони. Рятувальники розпочали гасити пожежу, а правоохоронці – робити все від них залежне, щоб врятувати життя людини.

Визволену власницю домогосподарства поліцейські відразу передали до рук працівників екстреної медичної допомоги. За висновками лікарів, жінка отримала легку форму отруєння чадним газом, що не становить загрози для її життя та здоров’я. 

Владислав Шаптала зазначив, що пожежу вдалося локалізувати протягом години. Фахівці ДСНС та поліція працюють над встановленням причини та обставин загоряння.