6 липня від імені Полтавської громади секретар міської ради Андрій Карпов підписав Меморандум про співпрацю з Польським центром міжнародної допомоги, який надасть 55 тис. дол. для продовження Проєкту з працевлаштування людей у громаді.

Під час відрядження до Варшави, заступниця директора Департаменту – начальник Управління стратегічного розвитку Влада Співак ініціювала продовження Проєкту з працевлаштування людей та залучила на його реалізацію ще 55 000 доларів.

Головною метою цієї програми є інтеграція, соціалізація та реінтеграція внутрішньо переміщених осіб у Полтавську міську територіальну громаду.

Програма "Cash for work" передбачає надання внутрішньо переміщеним особам, що мешкають у Полтаві та представників вразливих категорій полтавців, фронту робіт на таких локаціях як: Ботанічний сад, Тахтаулівський старостинський округ, Семʼянівський, парк Перемоги та інші.

Програма «Cash for work” надає можливості навчання та підтримки, які допоможуть в майбутньому здобути нові навички та розширити свої можливості для майбутнього працевлаштування.

Загальна сума проєкту «Cash for work” 155 тис. дол. Нагадаємо, що попередньо на проєкт вже було залучено 100 тис. дол.