Полтавська обласна військова адміністрація разом із громадами та міжнародними партненарами сприяють розширенню мережі точок доступу до публічних послуг на території Полтавської області.

Попри війну мережа ЦНАП області розвивається. Протягом 2022-2023 років у регіоні було відкрито 7 нових ЦНАПів – у Великосорочинській, Драбинівській, Мачухівській, Оболонській, Лютенській, Ланнівській та Щербанівській територіальних громадах.

Так, забезпечено утворення центрів надання адміністративних послуг в усіх територіальних громадах області, зокрема з населенням більше 10 тис. осіб – у 34 територіальних громадах та з населенням менше 10 тис. осіб – у 26 територіальних громадах.

Крім того, утворено 5 територіальних підрозділів центрів надання адміністративних послуг та 101 віддалене робоче місце. Загалом в області створено 166 точок доступу до адміністративних послуг, що значно підвищує рівень доступності до адмінпослуг для 1,3 млн жителів Полтавщини.

Нещодавно були створені нові віддалені робочі місця в Лютенській громаді – 3, в Драбинівській – 1, в Ланнівській – 4, Ромоданівській – 1, Оржицькій – 5.