8 листопада заступник міського голови Володимир Чередниченко під час брифінгу роз'яснив журналістам ситуацію з «ЖЕО № 2», в частині проведення підприємством ремонтних робіт у багатоквартирних будинках. Він озвучив перелік послуг, які надає підприємство, тобто, за які сплачують мешканці.

"Відповідно вимог чинного законодавства, рішень виконавчого комітету виконувати ремонтні роботи у багатоквартирних будинках, у тому числі ремонти покрівель, співвласники мають власними силами та власним коштом. В не залежності від того, чи створено в будинку ОСББ, ЖЕК чи обслуговує будинок КП «ЖЕО № 2». Усі повноваження щодо управління багатоквартирним будинком, розпорядження спільним майном багатоквартирного будинку, тощо, належать виключно зборам співвласників відповідного багатоквартирного будинку", - наголосив Володимир Чередниченко.

Рішенням виконавчого комітету Полтавської міської  ради № 68 від 04.04.2018 року «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються комунальним підприємством «Житлово - експлуатаційна організація № 2» Полтавської міської ради», для кожного житлового будинку визначено перелік послуг, в залежності від наявності того чи іншого обладнання.

Перелік послуг, які надає "ЖЕО №2", тобто, за які мешканці сплачують підприємству кошти:

- прибирання прибудинкової території (ручне прибирання);

- технічне обслуговування ліфтів;

- технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем:

- холодного водопостачання, водовідведення та зливової каналізації;

- централізованого опалення;

- гарячого водопостачання;

- дератизація;

- дезінсекція;

- обслуговування димовентиляційних каналів;

- поточний ремонт внутрішньобудинкових систем:

- холодного водопостачання, водовідведення та зливової каналізації;

- централізованого опалення;

- гарячого водопостачання;

- освітлення місць загального користування і підвалів та підкачування води;

- енергопостачання ліфтів;

- технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, необхідних для електрозабезпечення технічних цілей будинку.

Відповідно до цього ж рішення виконкому надання КП «ЖЕО № 2» інших послуг, окрім тих, що визначенні вище не передбачено, а тому комунальне підприємство немає фінансової можливості і технічної можливості по ремонту покрівель житлових будинків.