Поліцейська станція розташована у селі Каленики, що є центром Калениківської сільради. Тут облаштували робоче місце для поліцейського офіцера громади Олександра Каркача. Окрім сучасного офісного приміщення з необхідною матеріально-технічною базою, правоохоронця забезпечили й новим службовим автомобілем Renault Duster, який громада придбала коштом субвенції.

10 листопада відбулася урочиста презентація нового поліцейського офісу, в якій взяли участь заступник начальника поліції Полтавщини Віталій Мельничук, голова Решетилівської громади Оксана Дядюнова, начальник Управління превентивної діяльності обласної поліції Роман Ніколаєнко та начальник сектору поліцейської діяльності № 1 Полтавського райуправління поліції Сергій Балашов.

За інформацією Віталія Мельничука, на території Полтавщини працює вже 29 поліцейських станцій. На думку представника обласної поліції, збільшення кількості службових приміщень та громад, які долучилися до проєкту «Поліцейський офіцер громади», свідчить про ефективність безпекової ініціативи Національної поліції України.

«Проєкт відповідає запитам сучасного українського суспільства. Насамперед тому, що передбачає постійну комунікацію поліцейського з громадою та суспільно корисне партнерство, що будується на принципах відкритості та прозорості» – наголосив Віталій Мельничук.