Виконавчий комітет погодив проведення електронного голосування під час громадського обговорення щодо питань перейменування вулиць та провулків (ІІІ черга), розташованих на території Полтавської міської територіальної громади.

Електронне голосування за подані мешканцями пропозиції здійснюватиметься в рубриці «Консультації з громадськістю» на електронній платформі за посиланням на сторінці Полтавської міської територіальної громади.

Головування розпочнеться о 9:00 14 серпня та триватиме до 9:00 28 серпня.

Кожен голосуючий може обрати лише 1 варіант із запропонованих серед відповідей на запитання.

Якщо Ви вперше на електронній платформі - Edem, Вам необхідно пройти одноразову реєстрацію.

Встановлення підсумків голосування передбачає створення списків із результатами, які передаються на розгляд робочої групи з питань присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій на території Полтавської міської територіальної громади для узагальнення і подальшого затвердження на засіданні Комісії з питань найменування та перейменування елементів міського середовища та інфраструктури, увічнення пам'яті осіб та подій.

Рекомендованими до найменування є варіанти відповідей, які набрали найбільшу кількість голосів за результатами голосування у кожному запитанні.