11 жовтня заступниця міського голови Ольга Величко з робочим візитом відвідала міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

Цільове призначення центру – здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю до 35 років, дітей з інвалідністю та дітей віком до трьох років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.

За словами директора закладу Тетяни Ісаєвої у центрі є сучасна матеріально-технічна база для комплексної реабілітації: фізіотерапевтичне обладнання, тренажери, гідромасажні ванни, а сам процес забезпечує досвідчений та високопрофесійний колектив фахівців-реабілітологів різного профілю.

В закладі також проводять психолого-педагогічну та соціально-побутову реабілітацію, допрофесійну та трудову реабілітацію, а також фізичну реабілітацію та медичне спостереження. Фахівці використовують різні педагогічні методи та прийоми, серед яких методи Марії Монтессорі, Глена Домана, Вероніки Шерборн.