12 грудня, під головуванням секретаря міської ради Катерини Ямщикової, відбулася позачергова 45 сесія. Депутати розглянули чотири основних та одне додаткове питання.

Серед іншого, на сесії прийняли рішення про перейменування проспекту Першотравневого на честь загиблого Героя України Віталія Грицаєнка.

Також депутати погодили внесення змін до показників бюджету громади на 2023 рік та до Програми розвитку та підтримки комунальних підприємств галузі охорони здоров'я, які обслуговують населення громади на 2023 рік. Відтак, на закупівлю обладнання для третьої та четвертої лікарень виділили 20 млн грн. Його закупівля дозволить поліпшити якість надання медпослуг.

Окрім цього, в рамках проєкту "Пліч-о-пліч", депутати міськради погодили надання субвенції Великоолександрівській селищній громаді Херсонської області у розмірі 11 млн грн. Рішення сесії перевірить Міністерство фінансів і, тільки після цього відбудеться міжбюджетний трансфер.

Розглянули й проєкт рішення про передачу майна Полтавської громади. 29 депутатів підтримали передачу КАТП-1628 трьох самоскидів МДКЗ-31-31.