Учасниці п’ятого набору проєкту Крила (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки) отримали сертифікати та готуються до тренінгів із працевлаштування та започаткування власної справи.

У рамках «Майстерні можливостей» з жінками проводили індивідуальну мотиваційну роботу та консультації. Також вони брали участь у групових заняттях, де вчилися розвивати свої сильні сторони та правильно використовувати власні ресурси.

«Проєкт став для мене поштовхом до дій. Я вважаю, що це мій старт у професійному розвитку і все ще попереду. Крила і «Майстерня можливостей» уже дали мені таку впевненість», - розповіла переселенка з Краматорська та учасниця проєкту Вікторія.

«У мене давно була ідея щодо власної справи. Але через материнство вона відійшла на другий план. І я дещо втратила віру в себе. А на цьому проєкті відчула, що зможу втілити мрію в життя. Бо коли ти сам, то здається, що нічого не вийде. А коли тебе й інших підтримує людина, яка вже має успішний досвід роботи з попередніми учасницями, з’являється впевненість», - зазначила переселенка із Запоріжжя та учасниця проєкту Олександра.

Проєкт Крила впроваджується організацією Пакт Pact Ukraine: building the world of equal opportunities та БО «Світло надії» за підтримки Embassy of Canada to Ukraine. Партнером проєкту є Astarta-Kyiv.