13 листопада секретар міської ради Катерина Ямщикова перевірила хід виконання ремонтних робіт по вул. Раїси Кириченко на ділянці від вул. Остапа Вишні до вул. Європейської. Саме тут, з 5 жовтня, у зв'язку з виконанням ремонту каналізаційного колектора КП ПОР «Полтававодоканал», перекрили рух транспорту.

За словами в.о. генерального директора КП ПОР «Полтававодоканал» Миколи Третяка, внаслідок сульфатно-газової корозії стався обвал кілець колодязя, що спричинило провал на дорозі. Роботи ускладнювала глибина залягання колодязя, яка сягала понад 6 метрів.

«90% колекторів у нашій громаді, на жаль, зношені. І якщо ми не будемо вчасно звертати на це увагу, зможемо потрапити в колапс. Важливо, те, що ми змогли відновити діалог з Полтававодоканалом. Тепер разом відстежуємо мапу проблемних питань і готові спільно їх вирішувати. Завдяки співпраці маємо синхронізовану роботу. А, отже, й ремонт колектора і відновлення благоустрою дороги виконуємо відповідно до запланованих термінів. Я вдячна депутатам за розуміння. Ми виділили на сесії субвенцію для Полтававодоканалу, аби відновити цю ділянку дороги», - зауважила Катерина Ямщикова.

Зараз ремонтні роботи на стадії завершення. Наразі укладають асфальтно-дорожне покриття. І якщо погодні умови будуть сприятливі, дорогу відкриють вже наступного тижня.