Начальник ОВА Філіп Пронін зустрівся з бізнес-омбудсменом України Романом Ващуком. Під час розмови порушили теми допомоги розвитку підприємництва на Полтавщині. Визначили питання, які найбільше потребують уваги, й поспілкувалися про алгоритми їх вирішення.
«Розвиток економічного потенціалу області – важливий напрям нашої роботи. Побудова конструктивної комунікації та взаємодії з регіональним бізнесом – двосторонній процес. Ініціатива повинна йти як від влади, так і від підприємців, – зауважив Філіп Пронін. – Полтавська облвійськадміністрація відкрита до діалогу. За два місяці роботи нашої команди провели чимало зустрічей із представниками місцевого бізнесу. Ми готові ставати майданчиком для переговорів та допомагати у врегулюванні питань, які виникають у підприємців».
Із бізнес-омбудсменом України Романом Ващуком Філіп Пронін обговорив низку актуальних моментів. Серед основного – проблеми й потреби бізнесу області під час воєнного часу, шляхи їх вирішення та посилення співпраці ПОВА з Радою бізнес-омбудсмена.
«Підприємці Полтавщини роблять потужний внесок у формування державного й місцевих бюджетів. У такі складні для країни часи їхня робота ще більше неоціненна й важлива. Наше завдання як обласної влади – всіляко сприяти та підтримувати бізнес», – підкреслив Філіп Пронін.