15 грудня на фасаді гімназії №35 відкрили меморіальну дошку загиблому Герою, солдату-саперу інженерно-саперного взводу 48 бригади 309 батальйону Павлу Сергійовичу Кириленку (позивний «Учитель»).

Загиблий Герой працював педагогом-організатором, згодом вчителем історії та правознавства у цьому навчальному закладі. За час своєї педагогічної діяльності Павло Кириленко був директором пришкільного табору «Ромашка», керівником шкільного волонтерського загону «Доброта» і команди учнівського самоврядування. Залишив по собі чимало грамот і нагород за перемоги в різних проєктах і конкурсах.

З початку повномасштабного вторгненням добровільно пішов на військову службу до лав ЗСУ. Під час служби воїн-педагог був сапером та картографом. Брав участь у визволенні українських міст, зокрема, Ізюму й Лиману.

Загинув 2 жовтня 2022 року на Сході Україні.

Нагороджений Орденом ІІІ ступеня «За мужність» (посмертно) та відзначений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест».

«Світла пам’ять та вічна шана нашому захиснику, завдяки якому ми маємо можливість жити. Він мужньо захищав честь та гідність України, боровся за її свободу, прагнув справедливості. Він був учителем історії, а став частиною історії назавжди. Низький уклін батькам Героя. Ви гідно виховали свого сина, який був справжнім патріотом України!», - зауважив під час виступу перший заступник міського голови Валерій Пархоменко.

Учні, педагоги та всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників і захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та поклали квіти до його меморіальної дошки.