В Кременчуці в рамках проєкт «Місце надії України» 12 липня відкрили хаб для жінок-переселенок й жінок, постраждалих від війни. Про це повідомляє «Кременчуцький Телеграф».

Це перший з чотирьох хабів, які відкриваються по різних містах України: в Кременчуці, Луцьку, Миколаєві та Чернігові.

Головна мета проєкту — допомогти жінкам та дівчатам, що постраждали від війни або були вимушені змінити місце проживання, адаптуватися до нових реалій життя.

В рамках проєкту заплановано забезпечити підтримку та інтеграцію 1000 жінкам та як мінімум 300 жінок працевлаштувати або допомогти відкрити власний бізнес. Особливу увагу приділять мешканкам сільської місцевості.

Жінок та дівчат, які потрапили в проєкт, чекає групова робота з психологинями, можливість працевлаштування у сфері сільського господарства, відкриття власної справи (ягідництво, овочівництво, тваринництво), різні майстер-класи, цікаві зустрічі й знайомства, корисні тренінги.

На сьогодні вже зареєстровано близько 1300 осіб на участь в проєкті, з них близько 400 жінок — мешканки Полтавщини.

Участь у заходах безкоштовна.

Для того, щоб потрапити в проєкт, звертайтесь за адресою:

  • вулиця Університетська, 22в, другий поверх.

Також можна зареєструватися для участі тут.

Поставити запитання можна за телефонами:

  • (067) 487 37 42 (Viber, WhatsApp, Telegram),
  • (067) 346 90 58 (Viber, WhatsApp, Telegram).

Електронна пошта:

  • supportUHP@uaberries.com.

Проєкт «Місце надії України» впроваджується Асоціацією «Ягідництво України» в партнерстві з ГС «Інноваційне фермерство і кооперація» та БО БФ «Світ жінок», за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН.