На щастя, у зниклої при собі був мобільний телефон. Це дозволило поліцейським постійно підтримувати з нею зв'язок до завершення пошукових заходів. Про це розповів поліцейський офіцер Новосанжарської громади Вадим Яковенко.

Інформація про заблукалу жінку надійшла від її подруги до відділення № 3 (смт Нові Санжари) 14 жовтня, близько 21-ї вечора. Односелиця пояснила, що жінка ще о 13-й поїхала велосипедом по гриби у напрямку с. Балі, а ввечері телефоном повідомила їй, що не може самостійно вийти з лісу.

До пошуків негайно долучилися працівники територіального підрозділу поліції, а також поліцейський офіцер громади, який добре орієнтується на місцевості. Правоохоронці одразу вийшли на в’язок зі зниклою, щоб скоординувати спільні дії.

Вадим Яковенко повідомив: «Пошуки тривали майже дві години. Нам пощастило, що жінка взяла із собою мобільний телефон і його заряду вистачило на тривалий зв'язок. Спільними зусиллями нам вдалося відшукати потрібну стежку. На щастя, ми встигли вчасно та допомогли їй безпечно повернутися додому».

Поліція Полтавщини нагадує про заборону відвідувати ліс, що діє згідно з рішенням обласної військової адміністрації!