Слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції завершено досудове розслідування відносно чоловіка, який збував наркотичні засоби на території міста та області. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

поліція полтави завершила досудове розслідування  стосовно наркозбувача
Нагадаємо, у квітні поточного року працівники Полтавського районного управління поліції затримали 26-річного харків’янина при черговій спробі збуту наркотичних речовин у Полтаві. Чоловікові повідомили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Петро Скічко, начальник Полтавського районного управління поліції, зазначив: 

«Під час проведення досудового розслідування слідчими нашого підрозділу, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, встановлено 6 епізодів вчинення підозрюваним кримінальних правопорушень. Під час проведення санкціонованих судом обшуків у фігуранта вилучені наркотичні засоби та майже пів кілограма психотропних речовин. Наразі матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані до суду. У разі визнання вини судом чоловікові може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна».

Відділ комунікації поліції Полтавщини

(За інформацією Полтавського районного управління поліції)