Фонд Державного майна України виставив на продаж у системі електронних аукціонів Prozorro єдиний майновий комплекс Державного підприємства «Полтавський комбінат хлібопродуктів». До складу комплексу входять об’єкти за адресами: вул. Небесної Сотні, 69 в Полтаві, пров. Хлібний, 25 в селі Петрівка, вул. Першотравнева, 9а та Привокзальна, 4 в селищі Скороходове Полтавського району.

Будівлі та споруди Полтавського комбінату хлібопродуктів розташовані на п’яти земельних ділянках загальною площею понад 28 га, що належать підприємству на праві постійного користування.

Полтавський комбінат хлібопродуктів – діюче підприємство. Нині на Полтавському комбінаті хлібопродуктів працюють 70 робітників. Усі права та обов’язки перейдуть новому власнику. В першу чергу щодо погашення боргових зобов’язань.

Оглянути виробничі потужності та об’єкти нерухомості завітали представники понад десяти потенційних інвесторів не лише з Полтавщини, а й з інших регіонів України.

Аукціон із продажу об’єкта малої приватизації державної власності – Єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Полтавський комбінат хлібопродуктів» відбудеться 3 серпня 2023 року в онлайн-форматі. Цінові пропозиції приймають до 2 серпня 2023 року.