В облвійськадміністрації провели засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області.

До складу конкурсного комітету ввійшли представники управління інфраструктури ОВА, Укртрансбезпеки в Полтавській області, поліції, СБУ, Регіонального сервісного центру МВС, громадськості.
Загалом на конкурс було виставлено 10 маршрутів у Кременчуцькому напрямку. Заяви на участь подали 6 претендентів на 7 автобусних маршрутів:
ФОП Крупа Олександр Миколайович, ФОП Непорада Олександр Дмитрович, ФОП Шупик Михайло Миколайович, ФОП Заєць Ігор Вікторович, ФОП Титик Василь Михайлович, ТОВ «ГАДЯЦЬКЕ АТП 15337».
«Попередньо згідно з умовами конкурсу провели технічний огляд транспорту. Оглянули 10 автобусів. У деяких перевізників-претендентів виявили недоліки щодо технічного стану автобусів та їх комплектації, які, за словами поліції, до проведення конкурсу були усунені», – розповіла начальник управління інфраструктури Полтавської ОВА Світлана Лоскот.
Рейси, за якими здійснюватимуть перевезення: Кременчук – Полтава (4 маршрути), Кременчук – Полтава (через Глобине), Горішні Плавні – Полтава, Гадяч – Кременчук (через Полтаву).