Xbox One зарекомендувала себе як чудова ігрова платформа, яка є досить потужною, тихо працює і має гарний дизайн. Йдеться про свого роду мультимедійний центр із ексклюзивними іграми. Які ж диски на Xbox One точно заслуговують на вашу увагу?

Які ігри Xbox One варто звернути увагу?

Насамперед варто звернути увагу на:

  • Gears 5. Фінальна частина популярної франшизи, яка залишилася вірною традиціям, але при цьому тут з'явилися більш відкриті простори, нові ігрові механіки. Є можливість кооперативної гри.
  • Hellblade: Senua's Sacrifice. У цій грі ви приміряєте на себе роль войовничої Сену, яка втратила коханого і тепер робить все можливе для його пошуку. Вам доведеться долати супротивників, вирішувати загадки, досліджувати локації. На окрему увагу заслуговують найцікавіші кат-сцени.
  • Halo: Master Chief Collection. Збірник із ремайстрів перших чотирьох частин франшизи. Головним героєм є «спартанець» Майстер Чіф, який вступає в бій з інопланетянами та борознить космічні простори.
  • Forza Horizon 4. Гоночний симулятор із сотнями машин та безліччю різних режимів. Реалістична графіка, чудовий звуковий супровід, можливість гри в онлайн режимі – це лише частина переваг Forza Horizon 4.
  • Sea of ​​Thieves. Йдеться про піратського симулятора, в якому ви разом із командою шукаєте старі карти, грабуєте форти і боретесь із противниками.

Диски Xbox One або цифрова копія – що краще?

Існує кілька причин, чому краще робити вибір на користь дисків Xbox One, а не цифрових копій. Головна вигода полягає у можливості перепродажу диска чи його обміну на новий – економія очевидна. Також можна взяти диск в оренду або позичити друзям, щоб вони теж насолодилися тією чи іншою грою та надалі запропонували вам свій варіант. Більше того, купівля дисків приваблює колекціонерів, які з радістю змушують полиці шаф коробковими екземплярами. При цьому не забувайте, що робити покупки варто тільки в перевірених магазинах, що добре зарекомендували себе.