22 листопада на фасаді будівлі ЗОШ № 24 відкрили меморіальну дошку випускнику навчального закладу – старшому солдату Збройних сил України Євгену Горіну, який загинув при виконанні військового обов’язку.

«Ми повинні пам’ятати своїх Героїв, адже саме їм ми завдячуємо своїм життям. Завдяки захисникам ми проживаємо кожен день життя. Вони боролися і боряться за краще, вільне та незалежне майбутнє для наших дітей», - зазначив під час відкриття перший заступник  міського голови Валерій Пархоменко.

Євген Олександрович Горін народився у 1972 році в Полтаві. У 1990 році закінчив ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24. Після строкової служби в армії працював до мобілізації на різних виробничих професіях (електрозварювальник, сортувальник, технік-технолог) та водієм. У березні 2022 року призваний на військову службу по загальній мобілізації. Служив на посаді – снайпер (2 категорії) відділення снайперів роти вогневої підтримки в/ч А7310. Військове звання – старший солдат. Позивний – «Горинич». Загинув 15 березня 2023 року поблизу населеного пункту Георгіївка Донецької області під час виконання бойового завдання. Кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).