Традиційно лісівники займалися озелененням територій громад, висаджуванням лісу та прибиранням сміття. Про це повідомили у Слобожанському лісовому офісі.

Філія «Гадяцьке лісове господарство» провела толоку у Лютенській громаді. Лісівники та небайдужі місцеві мешканці прибирали найвідвідуваніші місця поблизу лісових масивів, а також у населених пунктах. Спільно вони очистити чималу площу та вивезли сміття.

​​Напередодні Дня довкілля у Чалівському лісництві філії «Полтавське лісове господарство» відбувся екологічний урок для школярів Полтавської ЗОШ №34. Під час змістовного практичного заняття школярі не лише дізналися чимало цікавої інформації про навколишні ліси, а й взяли безпосередню участь у їх створенні.

У філії «Кременчуцьке лісове господарство» лісівники та керівництво Піщанської громади озеленили територію старостату у с. Ялинці. Там працівники Градизького лісництва та філії допомогли висадити саджанці ялівцю у центрі села. Лісівники розповіли, що мають тісну співпрацю з місцевою громадою, і заходи з озеленення проводять не вперше. Цього разу вирішили створити невеличкий зелений оазис, додавши затишку та краси населеному пункту.