Сьогодні в Полтавській ОВА провели зустріч із представниками американської благодійної організації «Elevate Ukraine». 

«Допомога від міжнародних партнерів – потужне підсилення Полтавщини під час війни. Сьогодні поспілкувалися з представниками благодійної організації «Elevate Ukraine». Обговорили нагальні потреби області. Вони стосуються створення й облаштування місць для проживання переселенців, забезпечення продовольством. Розглянули також нові шляхи взаємодії із організацією», – розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

На знак вдячності за співпрацю міжнародним партнерам вручили почесні грамоти.  

«Останній рік ми працювали над тим, як нам зібрати та відправити допомогу в Україну. Ми намагаємося бути максимально корисними», – зауважили партнери.

Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик подякував партнерам за ту допомогу, яку вони надають для Полтавщини. 

«Дякуємо вам за медичне устаткування та обладнання, яке ви нам надали. Медична галузь піддалася серйозним випробуванням і підтримка, яка була вами надана, є дуже важливою. Ми розраховуємо на подальшу співпрацю та готові реалізувати нові спільні проєкти», – наголосив Олексій Бруслик.  

Довідково. Elevate Ukraine – це американська неприбуткова організація, розташована в Техасі.

Elevate Ukraine (CLIA) співпрацює з командою українських волонтерів, які вивозять біженців із охоплених війною територій, одночасно доставляючи необхідні речі тим, хто залишився захищатися та залишився в цих містах. Незважаючи на небезпеки, повʼязані з поїздкою в ці охоплені війною райони, їх мережа водіїв наполегливо надає цю важливу допомогу.

Рада директорів має більш ніж 50-річний досвід роботи з проєктами гуманітарної допомоги в Україні та активно використовує свою мережу контактів у США і Східній Європі, щоб придбати необхідні товари якомога своєчасніше та економічно ефективніше.