28 листопада постійна комісія з питань розвитку культури, освіти, фізкультури, спорту та молодіжної політики, підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства і дитинства, під головування депутатки Полтавської міської ради Маріанни Соліман, розглянула результати електронного голосування стосовно дати відзначення Дня міста.

Під час голосування найбільше голосів полтавці віддали за "29 червня". При цьому, загалом участь взяли понад 1300 людей, що не є навіть 1% від кількості мешканців. Обговоривши це питання, депутати доручили Департаменту культури, молоді та сім`ї подати проєкт рішення на сесію міськради.

Розглянули на засіданні й дві петиції (№712, №714) щодо перейменування Першотравневого проспекту. Також депутати обговорили звернення освітян щодо можливості зарахування до штату працівників навчальних закладів фахівця з публічних закупівель.

Окрему увагу приділили розгляду звернення директора ТОВ "Готель Галерея" Олени Василенко щодо відновлення будівництва по об'єкту "Реконструкція КЗ "Полтавська ДЮСШ №3 з плавання". Підприємці пропонують власним коштом провести реконструкцію. Структурним підрозділам виконкому надали доручення та вирішили продовжити розгляд цього питання після того, як надійдуть відповіді на листи та звернення.