Якщо ви побачили інформаційну листівку, постер або відео із застереженнями від шахраїв на вулиці, у крамниці, в приміщенні органу місцевого самоврядування, на зупинці громадського транспорту або тролейбусі, знайдіть п’ять хвилин, щоб почитати або переглянути корисні поради від Національної поліції. 

уважність та інформаційна гігієна – твій захист від шахраїв: поліція полтавщини продовжує інформаційну кампаніюуважність та інформаційна гігієна – твій захист від шахраїв: поліція полтавщини продовжує інформаційну кампанію
Нагадаємо, профілактичні заходи з протидії шахрайствам, що мають на меті сформувати суспільний «імунітет» від шахраїв, тривають в різних населених пунктах області. До роз’яснювальної роботи залучені дільничні офіцери, ювенальні поліцейські, офіцери громад, працівники секторів реагування патрульної поліції та оперативні служби. Поліцейських різних служб і територіальних підрозділів об’єднує спільна мета – попередити якомога більше людей про найбільш поширені види шахрайств, роз’яснити як розпізнати обман та яких правил дотримуватися.