З початку поточного року на території Полтавської області зареєстровано 527 ДТП з потерпілими, у яких 63 особи загинули та 672 – поранені. З них 30 ДТП, в яких загинули 15 осіб та травмовані – 40, сталися за участі водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. 

На Полтавщині 30 липня у двох дорожньо-транспортних пригодах п’ять осіб загинули та 13 - травмовані. Зокрема, ДТП сталися у Полтавському та Лубенському районах.

Віталій Браславець, начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Полтавщини, повідомив: «З початку поточного року на території Полтавської області зареєстровано 527 ДТП з потерпілими, у яких 63 особи загинули та 672 – поранені. Із них 30 ДТП, в яких загинули 15 осіб та травмовані – 40, сталися за участі водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. Згідно статистики, більшість ДТП стається через ігнорування водіями швидкісного режиму, порушення правил маневрування, порушення правил проїзду перехресть, а також порушення правил проїзду пішохідних переходів та керування транспортними засобами водіями у стані сп’яніння».