Найкраще рішення цієї проблеми – будівництво власної будівлі для комерційних потреб. На їх будівництво не піде багато часу та коштів, а замовити такий об'єкт можна за спеціальним проектом, завдяки чому він буде повністю відповідати вашим вимогам.

Принцип прискореного будівництва може бути застосований для спорудження офісів і торгових центрів, готелів, складів та інших споруд комерційного призначення. Для такої процедури, незалежно від розмірів і конфігурації об'єкту, застосовується технологія монтажу з металоконструкцій. Каркасна технологія є найшвидшим і найвигіднішим способом зведення комерційних споруд.

Матеріал для обшивки каркасу підбирається відповідно до призначення конструкції. Якщо будівля має бути теплою, обшивка здійснюється сендвіч-панелями що можна купитиу Rauta в м. Івано-Франківськ Львів та Тернопіль всередині яких міститься мінеральна вата або PIR, що надає таким виробам високі показники енергозбереження.

Етапи будівництва

Будівництво комерційних споруд за каркасною технологією передбачає наступні етапи:

1. Збір вихідної дозвільної документації

2. Розробка проектної документації та проходження експертизи

3. Будівництво комерційної будівлі:

• земляні роботи;
• монолітні роботи;
• монтаж металоконструкцій;
• улаштування фасадів та покрівлі;
• монтаж інженерних мереж;
• оздоблювальні роботи.

4. Здача об'єкта в експлуатацію.

5. Гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Особливості монтажу комерційних будівель

З урахуванням типу ґрунту і специфіки об'єкту підбирається оптимальний тип фундаменту:

  • плитний;
  • стовпчастий;
  • заглиблений чи монолітний.


У металевій рамі готують отвори необхідних розмірів для вікон, воріт та дверей. Для виведення конденсату встановлюють волого та пароізоляційні системи. Згідно з проектом і з урахуванням побажань замовника виконується фінішна обробка внутрішніх поверхонь будівлі.

Технологія будівництва з металоконструкцій дозволяє зводити комерційні будівлі будь-яких розмірів та геометричних форм.

Вартість будівельних об'єктів з металевих конструкцій

Кінцева ціна залежить від габаритів споруджуваного об'єкту, обраних матеріалів, особливостей рельєфу, виду внутрішніх робіт, а також різновидів майбутніх інженерних систем. Вартість визначається з урахуванням технічного завдання та складності майбутньої будівлі.