1 вересня, під головуванням секретаря міської ради Катерини Ямщикової відбулося термінове засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Під час засідання затвердили рішення щодо внесення змін до Порядку впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті м.Полтави. Відповідно до рішення, зміни стосуються відсотку, який отримуватиме ТОВ «ФАРГО СІСТЕМС» за надані послуги. Відсоток знизився з 10 до 7.

Відтак, оператор у термін до 10-го числа кожного місяця, наступного за звітним, отримуватиме винагороду за виконання функцій, що визначені Договором: у розмірі 7% від суми коштів, отриманих шляхом безготівкового розрахунку з використанням АСООП у звітному періоді з рахунку Оператора, на який надходять кошти, а також у розмірі 7% від суми коштів, отриманих шляхом готівкового розрахунку з використанням АСООП у звітному періоді, що надійшли на рахунок перевізника, шляхом їх перерахування перевізником Оператору.

«Сьогодні ми прибираємо дискомфорт для мешканців стосовно паперових квитків. Ми продовжили дію з підприємцем на час договірного періоду. Даний перехідний період буде на користь міста. Відсьогодні, з другої зміни усе працюватиме як і було», - зазначила секретар міської ради Катерина Ямщикова.