Гума Бріджстоун – автомобільні товари потужного міжнародного бренду, що з 1931 року з моменту появи зміг стати справжнім лідером індустрії. Спочатку корпорація спеціалізувалася на створенні шин для легкових автомобілів та велосипедів, а промислове виробництво було налагоджено у 1934 році. Ще через 3 роки штаб-квартира була перенесена до Токіо й повноцінно розпочалася розробка віброгасної гуми, ременів та шлангів. Сучасна назва Bridgestone з'явилася в 1951 році, а постійне розширення асортименту літніми, зимовими та всесезонними покришками намічено на початок 60-х років, коли частина заводів корпорації з'явилися у США та Малайзії.

Сьогодні колеса Бріджстоун виробляються у 27 країнах світу, де є понад 100 фірмових заводів. Корпорація має 4 науково-дослідні центри, а випробування та краш-тести відбуваються на 9 полігонах, що розташовані у 7 країнах.

Особливості гуми Bridgestone

  1. В асортименті рішення для легкових, позашляхових авто, які експлуатуються в інтенсивних та звичайних умовах із різною швидкісною перевагою водія.
  2. Великий вибір шин для сільськогосподарської техніки.
  3. Каталог для спортивних швидкісних автомобілів з підвищеною зносостійкістю під час руху на високій швидкості.
  4. Пропозиції для шосейних, прогулянкових велосипедів.
  5. Покришки для мотоциклів та мопедів, включаючи спортивні.

Авто гума Бріджстоун та сучасні технології

Розробники бренду постійно розширюють асортимент товарів, що виробляються з ефективної гуми із присадками для продовження експлуатаційного ресурсу навіть за інтенсивного використання. Серед них такі:

  • Hydro Evacuation Surface – канали для відштовхування води, що оптимізує відведення вологи з точки контакту;
  • Computer Optimized Component System – малюнки протектора, що створюються завдяки комп'ютерній графіці;
  •  O-Bead - посилення бічного кільця;
  • Flat Force Block – спеціальна конструкція протекторних блоків підвищення курсової стійкості;
  • AQ Compound II – підвищення комфорту та збільшення терміну експлуатації компаунду;
  •  Dual Layer Tread II – двошаровий компаунд для стабільності на мокрій дорозі;
  • Multicell Compound -полімер з величезної кількості невеликих пор для відведення води.

Сучасна автомобільна гума Бріджстоун з даними технологіями представлена ​​в сегменті легкових, вантажних та позасезонних рішень, що використовуються для м'якого клімату, де температура не опускається нижче 5 градусів мінуса та не піднімається вище за +40.

Рекомендації щодо вибору коліс Bridgestone

Інтернет-маркет дозволяє автомобілістам України знайти відповідну модель досить оперативно, уточнивши технічні особливості пошуку у спеціальній формі на сайті або телефоном під час спілкування з менеджерами. Уточніть потрібний сезон, наявність або відсутність шипів, ширину, діаметр це звузіть коло підбору відповідних моделей. В асортименті є рішення щодо високої та низької ціни з оперативним відправленням до регіонів України через Нову пошту. У столиці працює пункт самовивезення, а також представлені послуги шиномонтажу та сезонного зберігання покришок.