До сектору поліцейської діяльності №1 (смт Оржиця) Лубенського райвідділу поліції 17 липня, близько 20:20 години, звернулася 43-річна жителька села Денисівка, Лубенського району (Оржицька тергромада). Жінка повідомила, що 15-го липня її 15-річна донька поїхала до своєї знайомої у сусіднє село та зникла й не виходить на зв’язок.

Отримавши інформацію про зникнення неповнолітньої, на її пошуки задіяли максимальну кількість особового складу поліції Лубенщини. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити, що  дівчина разом зі своїми друзями поїхала в місто Черкаси до знайомого.

За підтримки колег Черкаського районного управління поліції вдалося розшукати дівчину та повернути матері. Наразі з дівчиною все добре. Її  життю та здоров’ю нічого не загрожує. Ювенальні поліцейські Лубенського райвідділу поліції з’ясовують причини такої поведінки неповнолітньої та проводять із нею та її рідними профілактичну роботу з метою недопущення вчинення таких випадків у майбутньому.