На засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку депутати погодили проєкт рішення про збільшення статутного капіталу КП ПОР «Полтававодоканал» на 22 млн грн та ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» – на 23,5 млн грн.
Таке рішення прийняли з метою стабільного проходження опалювального сезону, безперебійної подачі води та тепла населенню.
«Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю генераторів, техніки для виконання аварійних робіт, обладнання й резервного палива. Понад 8 млн грн піде на встановлення лічильників у Кременчуці», – розповів голова комісії Сергій Бєлашов.
Остаточне рішення депутати ухвалять на черговій сесії.
Також депутати розглянули питання про передачу об’єкта «Реконструкція скверу пам’яті Героїв України з влаштуванням щогли-флагштоку для Державного Прапору України та комплексним благоустроєм прилеглої території в існуючих межах». Документом передбачено безоплатну передачу об'єкта  зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області в комунальну власність Полтавської міської територіальної громади.