26 жовтня перший заступник міського голови Валерій Пархоменко відвідав спортивні комунальні заклади Полтави – «ДЮСШ №1» та «ДЮСШ «Ворскла» ім. І.І. Горпинка». Він поспілкувався з керівниками закладів, оглянув приміщення шкіл, перевірив стан укриттів, роздягалень, санітарних кімнат.

Також обговорили питання проведення ремонтних робіт у закладах. Зокрема, відновлення покрівлі у легкоатлетичному манежі. Розглянули доцільність та можливість будівництва ще одного сертифікованого поля для футболу й хокею на траві.

За словами керівника «ДЮСШ №1» Олексія Полевого, заклад відвідують понад 400 дітей, які займаються хокеєм на траві, гандболом та легкою атлетикою. Останнім часом кількість охочих займатися у спортивній школі лише зростає.

«Сьогодні я подивився, в яких умовах проходять тренування у дітей. Загалом, заклади утримуються в належному стані. Проте є і проблемні питання, які ми будемо вирішувати. Необхідно підтримувати спортивні заклади, покращувати умови для безпечних та ефективних тренувань наших спортсменів. Адже вони прославляють нашу державу на міжнародному рівні», - зауважив Валерій Пархоменко.