До сектору поліцейської діяльності №1 (с-ще Котельва) Полтавського районного управління поліції 26 жовтня близько 01:50 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про зникнення їхньої 31-річної доньки. Поліція одразу розпочала пошуки зниклої.

Отримавши повідомлення про зникнення жінки, поліцейські територіального підрозділу негайно приступили до її пошуків. Правоохоронці ретельно обстежили вулиці селища, поспілкувалися зі знайомими жінки та оглянули території населеного пункту, де зникла могла перебувати. Також до пошуків долучилися й місцеві мешканці.

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності №1, розповів: 

«Майже через 12 годин пошукових заходів до нас зателефонувала родичка зниклої, яка повідомила, що місцевий мешканець побачив жінку в лісі біля Котельви та привів до себе додому щоб її відігріти. Ми одразу прибули на вказане місце і з’ясували, що жінка, яку ми розшукували, погано орієнтувалася в місцевості та вночі вийшла за межі населеного пункту, заблукала у лісовому масиві й не могла самостійно із нього вибратись. На щастя, із нею все гаразд. Ми відвезли її додому. Наразі жінка перебуває зі своїми рідними. Від імені всього колективу нашого підрозділу поліції я дякую громадянам, які долучилися до пошуків та допомогли знайти зниклу людину. Разом нам все під силу».