У межах співробітництва з проєктом «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО», що впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, громади-партнери Проєкту: Полтавська, Миргородська, Лубенська, Кременчуцька отримали допомогу.

До місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб було доставлено необхідну техніку, пральні порошки та облаштовані спальні місця для комфортного проживання людей.

Це допоможе громадам у соціалізації внутрішньо переміщених осіб та безпосередньо людям, які втратили або вимушені були покинути свої домівки.

Дякуємо UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Асоціації учасницького розвитку громад за співпрацю та підтримку громад і громадян, які вимушені були переїхати до Полтавщини через військову агресії рф в Україні.