На сьогодні співробітництво з міжнародними гуманітарними та благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й життєво необхідною допомогою та підтримкою в умовах воєнного стану.

Завдяки багаторічній налагодженій співпраці Департаменту соціального захисту населення з Товариством Червоного Хреста України, неодноразово установи та громади області отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та предметів побуту.

Враховуючи пріоритетність забезпечення соціального захисту дітей з інвалідністю, нещодавно Товариство Червоного Хреста України, в якості гуманітарної підтримки надав нові пральні машини Зінківському дитячому будинку-інтернату імені О.В. Синягівського та Новосанжарському дитячому будинку-інтернату.

На сьогодні в цих установах перебуває 213 вихованців/підопічних, які мають статус осіб з інвалідністю з дитинства, за станом здоров’я потребують стороннього догляду. Тому поліпшення матеріально-технічної бази цих будинків-інтернатів є вкрай вагомою підтримкою.

Користуючись нагодою, від імені Департаменту та адміністрації будинків-інтернатів, висловлюємо найщиріші слова подяки голові Полтавської обласної організації Товариство Червоного Хреста України Ірині Аркадіївні Плюсніній за щоденну нелегку роботу, яка є вкрай важливою для кожного мешканця Полтавської області, а особливо для уразливих категорій населення.

Ваша підтримка та готовність допомогти – є важливим базисом на шляху забезпечення ефективної державної політики соціального захисту та подолання негативних наслідків військових дій. Дякуємо за плідну співпрацю.