Громадська організація STEM is FEM за підтримки програми «Єднання заради дії» запускає у Полтаві інтеграційні клуби для підтримки підлітків-переселенців 14-18 років. Перша зустріч у рамках проєкту «Наука єднання» відбудеться 10 серпня у конференц-залі «Аристократ» з 15:00 до 18:00.

Учасники зустрінуться із співзасновницею громадської організації «Аква Віта», організаторкою музичних і поетичних фестивалів, поетесою і письменницею Юлією Бардіною. Вона розповість про свою діяльність у сфері громадського сектору, організацію музичних і літературних фестивалів, як працює авторське право та як розібратись з емоціями у некомфортній ситуації.

Після цього учасники доєднаються до клубу психологічної підтримки. Підлітки пропрацюють свої поточні запити з психологом та отримають поради щодо адаптації до нових умов.

Зустрічі клубів проводитимуться офлайн раз на два тижні. Кожна зустріч матиме свою тематику, запрошенного спікера - фахівця в обраній галузі та психолога-модератора, що допомагатиме учасникам пропрацьовувати наявні проблеми та підтримуватиме їх у стресових ситуаціях.

Вхід до клубів безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/imjziqLSXUXpNUy9A